Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Tweede pasen

17 april 2017
Het is alweer tygo zijn tweede Pasen. Hij heeft van de paashaas lekker chocolade gekregen en bij oma lekker ontbeten. Vandaag is tweede paasdag en we blijven thuis filmpje kijken en gourmetten met grote broer en mama. Vorige week dinsdag zei tygo voor het eerst echt mama. Het gaat goed met tygo.

eerste woordje

12 maart 2017
Al een tijdje zegt tygo zijn eerste echte woordje. en nee het is niet mama of mick. nee het is : klaar! hij doet zijn handjes dan ook in de lucht en als het eten op is of drinken dan roept hij enthousiast klaar! Ook zwaait hij sinds kort en zegt hij daa! dit doet hij dan ook echt als hij weg gaat of iemand anders gaat weg. heel leuk om te zien. maar tygo heeft een pittig karaktertje. hij maakt zich goed duidelijk wat hij wil en als hij er niet mee eens is laat hij dat duidelijk merken. hij kan goed driftig worden, gaat schreeuwen/huilen en slaat om zich heen of laat zich op de grond vallen en slaat op de grond dan. en hij dit lang vol. Als hij iets niets wil schud hij ook met zijn hoofd nee. ook weet hij door middel naar de keuken te lopen en voor de koelkast te staan duidelijk te maken dat hij eten of drinken wil. tygo is niet snel bang en erg nieuwschierig. hij gaat ook graag op onderzoek uit en klimpt overal op als het lukt of gaat onder door. hij wil alles eten en drinken wat wij eten en drinken. tygo is gek op muziek en zingt op zijn eigen manier mee en vind het leuk om te dansen. hij is een lekkerding maar ook een grote dondersteen.

Cb

20 februari 2017
Vorige week is tygo weer bij het cb geweest. En hij gaat lekker. 81,5cm lang en bijna 13 kilo. Verlopig laatste 2 prikken gehad tot 4 jaar. En gaat gewoon goed allemaal. Trots op deze draakje.

baby af

12 februari 2017
Ik kan nu echt gaan zeggen dat Tygo baby af is. hij begint aardig goed te lopen. in huis doet hij  niets anders meer en zelfs op zijn schoenen gaat het steeds beter. Hij praat nog niet maar begrijpt wel al heleboel dingen. hij kan ook duidelijk laten weten wat hij wel en niet wil. hij is gek op zijn grote broer en gaat dan ook vaak achter hem aan en doet hem na. ook kan hij lekker driftig zijn als hij zijn zin niet krijgt of moe word. hij klimt overal op en in. hij pakt alles wat niet mag en maak elk kastje en laatje open. zijn favoriete eten is patat. en hij houd van muziek en danst dan ook graag. hij is erg druk en actief en kan niet stil zitten. maar heeeeeel soms heeft hij een moment dat hij lekker tegen mama wil zitten en even tv kijken. nou heeft tygo al 4 boven en onder voortanden. maar nu gaan ook de eerste 2 kiezen langzaam door komen, alleen de arme stakker heeft daar veel last van. zijn tanden komen wel met meerdere tegelijk door. maar ja hopelijk wel sneller er van af dan.

2017

01 januari 2017
Gelukkig nieuw jaar 2017!!
​gister was het oud & nieuw. het was een drukke maar gezellige dag. begin de avond kwam bianca, dyland en giovanni bij ons op visite. ik ( mama van Tygo) had oliebollen staan bakken, salade en gevulde eiren gemaakt en nog wat andere lekker dingen stonden op tafel. de hele avond hebben we vuurwerk afgestoken, lekker gegeten en gedronken. en om 00.00 met champagne geproost op nieuwe jaar om vervolgens meer vuurwerk af te steken.
Tygo was niet bang van de harde knallen van het vuurwerk en soms vond hij het zelfs mooi. maar overdag weinig slapen en zo laat op blijven is wat moeilijker en ik was dan ook dood moe en heb tot de volgende ochtend 11 uur geslapen. maar het was leuk.

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.